Workshop Dutch Darlings Fund op de Beleggingsfair van 17 november 2017

By 10 november 2017Algemeen

Ontmoet ons op de BeleggersFair

 

Op vrijdag 17 november is het tijd voor het grootste beleggersevenement van Nederland: de BeleggersFair. Tijdens het event zal de hele financiële top van Nederland aanwezig zijn. Elite Fund Management mag daarom niet ontbreken.

 

De BeleggersFair is hét sluitstuk van de Week van de Belegger, welke van 10 tot 17 november plaatsvindt. Gedurende de Week van de Belegger wordt met landelijke activiteiten, inspirerende programma’s en bijeenkomsten antwoord gegeven op de toenemende vraag naar kennis en informatie op het gebied van persoonlijke financiën. De focus van de ‘Week’ ligt op educatie en informatie. Het stelt een breed publiek in staat om zich te informeren over de laatste ontwikkelingen en trends. Ter afsluiting van de week zal journalist en dagvoorzitter Diana Matroos vrijdag het grootste beleggersevenement van Nederland inluiden: de BeleggersFair 2017.

 

Het educatieve programma van de BeleggersFair heeft als thema ‘Geef uw kennis én vermogen een boost’ en biedt nieuwe inzichten en visies voor beginnende en gevorderde beleggers. Onder leiding van Diana Matroos geven meer dan vijftig financiële zwaargewichten en beleggingsgoeroes acte de présence. Voor bezoekers is het een echte belevenis met informatie, tips en interactiemomenten, bestaande uit 2 plenaire sessies, 15 masterclasses en 14 snelcursussen. Naast demonstraties door exposanten en een enerverende beursvloer zijn er vele activiteiten. Zo is er infotainment bij de talkshows met professionals, geven de goeroes dé Gouden Tips en zijn er prijzen te winnen, bijvoorbeeld met de BeleggersQuiz. Bovendien worden de prestigieuze Cashcow Awards uitgereikt aan de beste financials van 2017.

 

Graag nodigen we u uit om gratis aanwezig te zijn als onze gast en ons te ontmoeten op de beursvloer en onze presentatie over  het Dutch Darlings Fund. U kunt uw gratis kaarten hier bestellen door bij de registratie de sponsorcode EFMBF17 in te vullen. Tot 17 november in de Beurs van Berlage!