Team

Bestuur

Harry Geels is bestuurder en partner van Elite Fund Management en heeft als bestuurder de verantwoordelijkheid voor Risicomanagement, Officemanagement, Compliance en Personeelszaken. Na zijn economiestudie aan de VU heeft hij gewerkt als technisch analist bij Dow Jones en Beleggers Belangen en is hij beleggingsadviseur geweest bij een pensioenfondsconsultant. Harry Geels is columnist voor De Telegraaf en redacteur bij Beleggers Belangen en Financial Investigator.

Frans Schreiber is bestuurder en partner van Elite Fund Management en heeft als bestuurder de verantwoordelijkheid voor Fondsbeheer en Financiën. Hij is tevens fondsbeheerder van het Alpha Future Spread Fund, All Markets Fund en het Dutch Darlings Fund. Frans Schreiber heeft jarenlang als autoriteit op het gebied van systeemtrading geschreven voor bladen als Beleggers Belangen en Technnische en Kwantitatieve Analyse.

Harry Geels

Frans Schreiber

Sleutelfuncties

Binnen Elite Fund Management vervult Bob Hagemans de rol van Risk Manager. Rond 2000 begon hij zijn carrière in de financiële sector en heeft daarbij ervaring opgedaan bij partijen als UBS (voorheen VermogensGroep), Merrill Lynch en Optimix Vermogensbeheer. Hij vervulde daarbij steeds analytische rollen, met een focus op Fund Selection, Performance Analysis en Risk Management. Bob behaalde zijn MSc titel in Investment Theory aan de Universiteit van Tilburg en voegde daar later de postdoctorale titel CQF (Certificate in Quantitative Finance) aan toe.

Mees Bulens is jurist en schrijft in 2019 zijn thesis voor de master Financieel recht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam over de bescherming van financiële consumenten.
Hij houdt zich bezig met juridische vraagstukken omtrent financieel toezicht en is werkzaam binnen de afdeling Compliance en Risicomanagement. Hij heeft tijdens zijn studie onder andere werkzaamheden verricht voor verscheidene startups en is meerdere jaren actief geweest als commissielid bij medezeggenschapsorganen van de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Bob Hagemans

Mees Bulens

Portefeuillemanagers

Peter Zwag is portefeuillemanager van het Alpha Global Index Trader, onder leiding van Frans Schreiber. Hij is een systeemtrader in hart en nieren en zijn automatische tradingsystemen zijn meermalen door Trader’s Magazine en Futures Truth gekozen tot de beste ter wereld. Hij is in Australië beheerder van de Zwag Family Trust en hij is eigenaar van TradeMaid Systems. Klik hier voor een interview met Peter Zwag uit Futures Magazine.

Bruce Thoma is werkzaam als portefeuillemanager Elite Fund Management en houdt zich daar vooral bezig met valutahandel. Hij is tevens eigenaar van THOMA Capital Investment Group en mede-eigenaar van AlphaGen. Bruce heeft een academische achtergrond in bedrijfskunde en economie. Hij heeft gewerkt voor een Fortune 500-bedrijf. Bruce heeft zich toen gespecialiseerd in Strategy and Global Economic Change.

Peter Zwag

Bruce Thoma

Aat Schornagel is portefeuillemanager en gespecialiseerd in de ontwikkeling van optiestrategieën. Na zijn studie Wiskunde werkte hij gedurende 23 jaar bij Shell in diverse landen en was hij in Londen o.a. verantwoordelijk voor het ontwikkelen van beleggingssystemen voor het Shell Pensioenfonds. Na zijn Shell tijd was Aat o.a. Algemeen Directeur bij een Financieel dienstverleningsbedrijf en Directieadviseur bij BinckBank. Aat is een optiebelegger van het eerste uur (1978), was een van de grootste particuliere traders in dagopties in Nederland en heeft meer dan 25 jaar ervaring met het ontwikkeling van (optie) beleggingsstrategieën.

Aat Schornagel

Administratie en andere zaken

Fatima Bahida is binnen Elite Fund Management verantwoordelijk voor de backoffice-activiteiten. Daarnaast houdt zij zich ook bezig met overige werkzaamheden die het werk van haar collega’s ondersteunen. Fatima is jurist en is momenteel bezig met de twee masters Ondernemingsrecht en Financieel recht. Deze volgt zij aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Tijdens haar studie leert zij juridische vraagstukken omtrent bedrijfsvoering en het financieel recht kritisch te benaderen. Verder werkt Fatima ook als bijlesstudent Engels en Nederlands en is zij actief lid geweest bij Amnesty International Student Group Rotterdam.

Pierre Dolmans is portefeuillemanager bij Elite Fund Management. Zijn specialiteit is software ontwikkelen om handelssystemen te definiëren, te programmeren en te testen. Deze modellen worden ingezet bij meerdere strategieën die door Elite worden gebezigd. Zijn achtergrond is ict met specialiteit C++, Pascal en Delphi. Hij heeft meerdere software pakketten ontwikkeld. Daarnaast heeft hij heeft meer dan 10 jaar gepubliceerd over beleggen en investeren in bladen van Elsevier (RELX), onder andere in het blad “Technische en Kwantitatieve Analyse”.

Fatima Bahida

Pierre Dolmans

Arjan van der Heiden is de (externe) Compliance Officer van Elite Fund Management. Arjan is na drie jaar bij DNB te hebben gewerkt meegegaan met de overgang van het gedragstoezicht op beleggingsinstellingen naar de AFM. Sinds 1 september 2005 is hij zelfstandig adviseur op het gebied van financiële toezichtswetten. In 2009 heeft hij de postdoctorale opleiding tot Executive Master of Compliance afgerond aan de VU.

Ramon Dirks is samen met Claudia Dirks eigenaar van Dirks Fiscaal dat Elite Fund Management ondersteunt bij de administratie, voorbereiding van de jaarrekeningen en DNB-rapportages.

Arjan van der Heiden

Ramon Dirks

Heeft u nog vragen?

Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag verder.