Over Alpha High Performance fondsen

De Alpha High Performance fondsen geven een goede diversificatie (spreiding) aan bijna elke beleggingsportefeuille en worden beheerd door fondsbeheerder Elite Fund Management.

Selectie van de beste handelaren en handelssystemen

Elite Fund Management heeft voor het Alpha High Performance fondsen een selectie gemaakt van de beste handelaren (cta’s) en handelssystemen. Op basis van deze selectie heeft zij voor de verschillende strategieën portfoliomanagers aangesteld. Dit zijn stuk voor stuk mensen die hun sporen binnen hun specialisatie meer dan verdiend hebben. Zo weet u zeker dat de beste mensen en handelssystemen voor u aan het werk zijn.

Meerdere fondsen staan regelmatig bovenaan in de onafhankelijke database Morningstar al jaren, een bewijs dat Elite Fund Management slaagt in haar opzet.

De administratie van de fondsen worden uitgevoerd door : IQ EQ Financial Services B.V.. Meer informatie vindt u op www.iqeq.com.

Tevens is er een onafhankelijke bewaarder, ook wel ‘depositary’ genoemd, aangesteld. Deze houdt onder andere toezicht op de geldstromen en bewaakt de restricties in het beleggingsbeleid. De depositary is tevens aansprakelijk als beleggingen zoek zouden raken. De depositary van de Alpha High Performance Fund is IQ EQ Depositary B.V..

Het beheer en de administratie met de geldstromen zijn door deze opzet strikt van elkaar gescheiden. Dit is voor u als belegger van groot belang. Uw vermogen is zo altijd veilig.

Elite Fund Management staat onder toezicht van zowel De Nederlandsche Bank (DNB) als de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en beschikt over alle benodigde vergunningen.

Heeft u nog vragen?

Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag verder.